Over ons

Technisch uitzend en detacheringsbureau in Middelburg

Bij ons is niemand een nummer

Mavertech BV is een organisatie die zich inzet om de juiste mensen op de juiste plek te krijgen, ongeacht of het gaat om uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers of gekwalificeerde vaste krachten. Het doel is om uw bedrijf te voorzien van de meest geschikte menskracht en dat op een persoonlijke en betrokken manier.

 

Bij Mavertech draait het niet alleen om het vervullen van een vacature, maar ook om het begrijpen van uw bedrijfsbehoeften en het vinden van een kandidaat die past bij uw bedrijfscultuur. Het team van professionals neemt de tijd om uw bedrijf te leren kennen en begrijpt wat u nodig heeft.

Wij kunnen met trots vertellen dat we onze klanten en medewerkers een persoonlijke service bieden. Wij zijn toegankelijk, reageren snel en werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met de geleverde diensten. Onze missie is om de juiste menskracht te leveren die uw bedrijf nodig heeft om te groeien en te bloeien.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner om u te helpen bij het vinden van de juiste werknemers voor uw bedrijf, dan is Mavertech de juiste keuze. Wij bieden een uitgebreide selectie van diensten en expertise om aan uw behoeften te voldoen. Neem vandaag nog contact op met ons om te ontdekken hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien.

Bij Mavertech streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We hebben ons gericht op alle segmenten binnen de techniek en bieden verschillende soorten diensten aan, waaronder uitzenden, detacheren en werving & selectie.

 

 

 

 

 

Ons doel is om klanten te helpen bij het vinden van de meest geschikte kandidaten voor hun bedrijf en om de flexibiliteit te bieden die nodig is om hun doelen te bereiken. We begrijpen dat elke klant uniek is en daarom passen we onze diensten aan om aan hun specifieke behoeften te voldoen.

Of u nu op zoek bent naar tijdelijke werknemers voor een project, of naar gekwalificeerde vaste werknemers voor uw bedrijf, wij hebben de ervaring en expertise om u te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten.

Ons team van professionals werkt nauw samen met onze klanten om hun bedrijfscultuur te begrijpen en om ervoor te zorgen dat we de juiste kandidaten vinden die passen bij hun behoeften. We zijn trots op onze persoonlijke benadering en ons vermogen om snel en effectief te reageren op de behoeften van onze klanten.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare partner die u kan helpen bij het vinden van de juiste kandidaten voor uw bedrijf in de technieksector, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Mavertech BV is een organisatie die veel waarde hecht aan de kwaliteit en professionaliteit van haar dienstverlening. Daarom zijn wij lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen), VCU-gecertificeerd en voldoen wij aan de normen van NEN 4400-1. We zijn ook opgenomen in het Register Normering Arbeid (SNA), wat betekent dat we voldoen aan de eisen voor loonheffingen en het afdragen van sociale premies.

Door deze certificeringen en erkenningen kunnen onze klanten erop vertrouwen dat we voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Bovendien betekent het dat we ons houden aan de meest actuele professionele inzichten, wet- en regelgeving.

Als klant van Mavertech BV heeft u de garantie dat uw personeel onder veilige omstandigheden werkt en dat alle aspecten van de dienstverlening van hoge kwaliteit zijn. Wij zorgen ervoor dat onze processen up-to-date blijven en we blijven onszelf verbeteren om aan de behoeften van onze klanten te blijven voldoen.

Kortom, onze certificeringen en erkenningen tonen aan dat we toegewijd zijn aan het bieden van hoogwaardige dienstverlening volgens de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid. Bij Mavertech BV kunt u erop vertrouwen dat u in goede handen bent.

Kortom, wij zijn er voor jou!

0118-416 266

werkdagen van 09:00 tot 17:30

werk@mavertech.nl

We reageren binnen 48 uur.

Locatie

Domburgs Schuitvlot 19 | 4331 NE Middelburg | Nederland

Informatie

Neem contact met ons op bij vragen.