Payroll

Werken via payrolling komt overeen met werken via een uitzendovereenkomst. Voor werkgevers is het de ideale oplossing om te beschikken over ‘vast’ personeel, zonder dat zij bij hen in loondienst zijn. Met payrolling geeft een werkgever de volledige personeels- en salarisadministratie uit handen. Daarmee is de werknemer juridisch gezien niet bij het bedrijf, maar bij ons, in loondienst. Grootste voordelen voor u als werkgever? Kostenbesparing en flexibiliteit. Bovendien hoeft u zich geen zorgen meer te maken over salaris, wetsregelingen of andere administratieve kwesties.

Tot op zekere hoogte is payrolling hetzelfde als uitzenden, ware het niet dat onder uitzenden ook een gedeelte werving & selectie valt. De werknemer staat bij ons op de loonlijst (payroll) en wij dragen de arbeidsrechtelijke risico’s. Payrolling omvat puur de afhandeling van administratieve en personele zaken.

Bij ons werken deskundige, betrokken en resultaatgerichte consultants die veel waarde hechten aan klantrelaties. Daarnaast kennen wij intern een laag verloop van personeel.

Wilt u meer weten over payrolling voor u als werknemer of de mogelijkheden van payrolling voor uw bedrijf? Neemt u dan contact met ons op.

Mavertech BV is specialist in het bemiddelen van technisch personeel in elke vakdiscipline. Mavertech BV biedt haar opdrachtgevers een totaalpakket van diensten en bemiddelt kandidaten voor vaste of tijdelijke functies. Ons dienstenpakket bestaat uit:
– Uitzenden
– Detacheren
– Werving & Selectie
– Payroll

Detacheren

Bij detacheren worden de arbeidskrachten van Mavertech BV voor bepaalde tijd door een bedrijf ingehuurd. Daarbij gaat het veelal om kwalitatief hoogwaardig personeel, met kennis en ervaring op…

Uitzenden

Mavertech BV plaatst arbeidskrachten op uitzendbasis, voor een bepaalde periode, in een bedrijf. Dit kan zijn als tijdelijke vervanging of als aanvulling op het bestaande personeelsbestand. Het gaat…

Werving & selectie

Het zoeken en vinden van goed personeel vergt de nodige tijd en energie. Mavertech BV ondersteunt werkgevers daar graag bij, middels werving en selectie van geschikte arbeidskrachten. Daarbij kijken we…